Persoonlijk, vertrouwd en op maat! 

Bent u op zoek naar kraamzorg aangepast aan uw wensen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

 

Over Mom

Mijn naam is Mieke Mom. Ik werk sinds 2015 als kraamverzorgende en vanaf 2022 mag ik dit prachtige vak als zelfstandig ondernemer gaan uitvoeren!

Dit houdt in dat ik jouw vaste aanspreekpunt ben gedurende jouw kraamweek. Ik werk hierdoor nauw samen met de verloskundige in de regio. Ons contact is persoonlijk, vertrouwd en op maat! 


Wij maken kennis met elkaar middels een kennismakingsgesprek en een persoonlijke intake!

Kennismaking en persoonlijke intake

Helemaal afgestemd op jullie

Kenniscentrum Kraamzorg

Voor jullie..

Zorg aandragen op wensen en behoeften van jouw gezin, is waar ik voor sta. Graag creëer ik een ruimte waarin alles bespreekbaar en mogelijk is.


Mijn specialiteiten liggen bij de borstvoeding, zorg voor meerlingen en gezinszorg. Daarnaast ben ik EHBO gecertificeerd en kan ik jullie een hoop leren over eerste hulp bij verstikking, brandwonden, reanimatie en veiligheid in huis!


Ik ben aangesloten bij het Kenniscentrum Kraamzorg. Hier volg ik jaarlijks scholingen om geaccrediteerd te blijven als kraamverzorgende. Hiermee kan ik jullie verzekeren dat ik altijd bekwaam en op de hoogte ben van de actuele kraamzorgkennis.


Ik sta ook aangesloten bij kraamzorg1op1. Dit is een organisatie die samenwerkt met zzp’ers die werkzaam zijn in de kraamzorg en hebben een contract met alle zorgverzekeraars.

Vragen of wil je gewoon wat meer weten? Vraag het!

Wat mijn cliënten zeggen..

Neem contact op met Mom

Neem vrijblijvend contact met mij op voor jouw eigen kraamverzorgende op maat. Persoonlijke zorg en begeleiding in jouw kraamweek.


PERSOONLIJK

MAATWERK

ERVARING

© Copyright 2022 Mom Kraamzorg

Design by eazyonline